ELAZIĞ / MERKEZ - Elazığ Kaya Karakaya Güzel Sanatlar Lisesi

Elazığ Kaya Karakaya Güzel Sanatlar Lisesi

Adres
CUMHURİYET MAH. EĞİTİM SK. GÜZEL SANATLAR LİSESİ BLOK NO: 40 İÇ KAPI NO: 0 MERKEZ / ELAZIĞ
Vizyon
Kaya Karakaya Güzel Sanatlar Lisesini; iç ve dış paydaşlarımız ile güç birliği sağlayarak; Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, verdiği kültür ve sanat eğitimi ile özel yetenek gerektiren yükseköğretim programlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren, ülkemizin sanat alanında ihtiyaç duyduğu bireyleri yetiştirmede katkıda bulunan, En güçlü eğitim ve öğretim kuruluşu haline getirmektir.
Misyon
Bizler; Yenilikçi yönetimimiz, eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber Öğrencilerimizin, İlgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda güzel sanatlar eğitimi ile Türk sanat ve kültürüne katkıda bulunan, sanatçı duyarlılığını benimseyen milli değerlere bağlı çağdaş, laik ve alanlarında başarılı bireyler olarak yetişmelerini, Güzel sanatlar ilgili yükseköğretim programlarına hazırlanmalarını, İşbirliği içinde çalışma ve dayanışma alışkanlığı kazanarak takım ruhu ile hareket etmelerini, sağlamak için varız.
Saatler
12:50 - 18:45 Sabah Spor Lisesi , öğleden sonra ise Güzel Sanatlar Lisesi Eğitim Öğretim Faaliyetlerini yürütür.
Doğal Gaz
Toplu Taşıma
Cumhuriyet Mah. Eğitim Sok. No:40 ELAZIĞ
30 Resim, 30 Müzik Toplam 60 öğrenci.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Öğrencilerimiz Yetenek Sınavına göre yerleşmektedir. En az % 70 öğrencilerimiz Üniversiteye yerleşmektedir.